Over mij

Valerie

GECERTIFICEERD POWERMAMA® COACH

Mijn naam is Valerie Brouwer trotse eigenaresse van StrongerbyValerie.
Ik ben opgeleid tot allround groepslesdocente en heb door deze opleiding elke mogelijke groepsles in de afgelopen bijna 10 jaar wel gegeven. Tijdens mijn groepslessen en het geven van Personal Training liep ik alleen aan tegen het feit dat zwangere en net bevallen vrouwen training geven wel meer kennis vraagt dan het kleine stukje theorie die ik tijdens mijn opleidingen heb verkregen. 

Ik ben mij gaan specialiseren in pre-en postnatale fitness en heb in 2021 de opleiding PowerMama Level 1&2 afgerond. Als bevoegd en gecertificeerd PowerMama® coach volg ik meerdere keren per jaar bijscholing, masterclasses en ben ik aangesloten bij een community voor andere PowerMama coaches om mijn kennis ieder jaar up to date te houden.

Mijn missie is om zoveel mogelijk vrouwen tijdens en na hun zwangerschap veilig en verantwoord te begeleiden. Ik wil je laten ervaren wat wél allemaal mogelijk is tijdens je zwangerschap en hoe je kunt trainen met bijvoorbeeld een diastase, verzakking, urine verlies of andere zwangerschaps gerelateerde klachten. Ik wil alle kennis die ik heb verkregen met je delen om jouw zo fit mogelijk door je zwangerschap heen te begeleiden en te zorgen voor een goed herstel wat onwijs belangrijk is op langer termijn. Ik ben er voor jou sterke mama (in spé).
Ik help jou graag in deze bijzondere periode van je leven.

GECERTIFICEERD PROGRAMMA

PowerMama is een bewezen effectief en erkend trainingsconcept voor vrouwen tijdens en na de zwangerschap.

Door het volgen van de opleiding en het afnemen van de licentie van PowerMama is StrongerbyValerie gecertificeerd.

ERKENDE INTERVENTIE

PowerMama is geaccrediteerd door het Ministerie van Volkgesgezondheid, Welzijn en Sport. Alleen organisatie met een actieve licentie mogen de naam, het woordmerk en beeldmerk van PowerMama gebruiken.

STRONGER TOGETHER

CONTACT OPNEMEN

Heb je interesse in personal of group trainingen? Neem dan contact op via de onderstaande knop!